Középút

Megszületett a pocakos Ken baba

Az "átlagos" Barbie-k után megérkezett a valósághű férfiverzió is, hogy ne vigye tévútra sem a kislányokat, sem a kisfiúkat, hogyan is néz ki egy átlagos férfitest.

2016.03.10 10:19ma.hu
Balra az új Lamm-féle fiúbaba, jobbra a Mattel-féle Ken baba

Mielőtt még a Mattel bemutatta volna az új "dagi" Barbi-sorozatát, évtizedek óta reklamáltak náluk az emberek azért, hogy a nem valósághű babák hamis képet vetítenek az emberi testről. Pláne, hogy a kislányok ezekhez a hamis nőideálokhoz hasonlítgatják magukat. Nickolay Lamm ezt már 2014-ben megelégelte, és megalkotta a Lammily-babát, amit természetes idomokkal áldott meg, mindenféle színnel, bőrhibával, sőt még cellulitisszal. Most pedig létrehozta a valósághű fiúbabákat is, hogy senki se essen további képzavarba.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.