Minden reggel

Elképesztő, hogy mit művel a kislányával ez az anyuka!

Unalmas már a lófarok, a sima konty vagy a két befont varkocs? Egy ausztrál anyuka minden áldott reggel őrrületes költeményeket varázsol kislánya fejére. Mutatjuk - azt is, ön hogyan készítheti el!

2016.03.05 12:35ma.hu
Képek: Bored Panda

A Melbourne-ben élő Shelley Gifford már kislánykorában mániákusan szeretett hajat fonni. A családja és a barátai is mind alávetették magukat kísérletezgető kedvének, rajtuk tanulta meg, mi a különbség a holland vagy a francia fonás között.

Olyan tökélyre fejlesztette ezt a készségét, hogy amióta kislánya, Grace már fonható korba lépett - azaz megfelelő hosszúságú fürtökkel rendelkezik -, azóta minden reggel úgy indítja el őt iskolába, hogy más és más hajkölteményt varázsol a fejére.

A hajfonó anyuka mindig stílusokat tanul, és folyamatosan fejleszti magát, a közösségi oldalain pedig sokezren követik.













Leesett az álla? Mutatjuk, hogyan készülnek a csodák - egy kis gyakorlással kivitelezhetőek!


 

Here's an easy School style for everyone! 󾬐󾬐

Közzétette: Pretty Little Braids – 2015. augusztus 29.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.