Megbabonázta az emberszabásúakat a kis vendég

El sem hiszi, mivel szerelhetne le egy King Kongot!

Életükben először látott közelről ilyet egy gorillacsalád. Ledöbbentek, és csak ámultak-bámultak.

2016.02.26 12:59ma.hu
Calgary zoo

Az elefántok az egektől félnek (bár, már bebizonyították, hogy mégsem), az embereket a pókoktól töri ki a frász, na de a gorillák! Ők tűnnek a legbátrabbak, miután egy hernyótól sem ijednek meg.

A közel 200 kilós, és 37 éves ezüsthátú Kakinga az albertai Calgary állatkert lakója képtelen volt levenni a szemét egy aprócska hernyóról.

Lánya, Yewande látta meg először a kis lényt, apja arra lett figyelmes, hogy valamit nagyon figyel gyermeke, ezért azonnal félretolta, ám ő maga is megbabonázódott a fürge hernyótól. Kakinga a gorillacsalád ura, ő felel a többiek biztonságáért, ő hozza a döntéseket, ő felel a rendért, de teljesen leblokkolt, percekig nézték a kis vendéget. A felvétel elvileg 2012-es, de most újra szárnyra kapott a közösségi oldalakon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.