Megható pillanatok

60 órát várt, hogy megölelhesse élete szerelmét

Február 27-ére várták, ám 10 héttel korábban érkezett meg Hugo, aki nem volt egy kiló sem. Videó!

2016.02.25 12:41ma.hu
A kis család már együtt van

Az újdonsült anyuka, Jessica Collinson közel 60 órát várt, hogy megfoghassa első gyermekét, aki sajnos 10 héttel korábban látta meg a napvilágot. Az első közös perceket az anyuka szülei és férje, Micheal Burritt vették fel, örök emlékül az egész család számára.

A kis Hugo december 22-én született, pedig február 27-ére volt kiírva. A császármetszés után 60 óráig nem is láthatta édesanyja elsőszülöttjét.

"Azt hittem, elkaphatunk egy jó pillanatot, de ennél jóval több minden került a felvételre" - mondta az apuka, akinek videóját már több millióan látták a Facebookon. "A másodperc, amikor visszavonhatatlanul beleszeretett."

Watch moment when mom holds her premature son for the 1st time...

Watch the incredible moment when a mom holds her premature son for the first time, nearly 60 hours after birth. http://abcn.ws/1QfjKKY

Közzétette: ABC News - 2016. február 24.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.