Gyermekbántalmazás

Bizarr: döglött aranyhalakat etetett a lányával egy nő

Mintegy 30 megmérgezett döglött aranyhal elfogyasztására kényszerítette tinédzserkorú lányát egy gyermekbántalmazás miatt letartóztatott japán nő és partnere.

2016.02.17 20:26MTI

Az anya és barátja tisztítószert töltött az aranyhalak tartályába, majd az elpusztult halakat egyenként etette meg a nő 16 éves lányával.

Az őrizetbe vett édesanya a gyanú szerint nem először bántalmazta gyermekét, korábban cigarettával égette meg lánya nyelvét, valamint ágyhoz kötözte és arcon ütötte őt.

A párt tavaly óta négyszer is őrizetbe vették, egyebek között azért, mert a gyanú szerint egy esetben mindaddig fagylalt és tojás fogyasztására kényszerítették a lányt, amíg nem hányt.

A japán sajtó szerint a lány egészsége nem szenvedett kárt, ugyanakkor az eset rávilágít a gyerekbántalmazási ügyek számának meredek növekedésére.

2015 márciusáig egy év alatt rekordszámú, 89 ezer gyermekbántalmazásos üggyel foglalkoztak a japán gyermekvédelmi központok.

A fiatal lány kényszeretetése a második olyan felkavaró bűneset a héten, amely széles figyelmet kapott az ázsiai szigetország médiájában.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.