Így úszhatja meg olcsóbban és nagyobb sikerrel!

Ne legyen tucatszerelmes Valentin napon!

Még mindig a csokoládé és a virág a legnépszerűbb termékek, de több fogy az italokból és plüss állatokból is a szerelmesek napján. Pedig csomó egyedi ötlet is van.

2016.02.14 12:04ma.hu

A Valentin napot sokféleképp lehet ünnepelni: van, aki súlyos pénzeket fizet ki azért, hogy minél fényűzőbb körülmények között kápráztassa el kedvesét, de ha Ön inkább ahhoz a táborhoz tartozik, akik nem az anyagias részét nézik ennek a napnak, hanem fontosabbnak tartják a gesztust, akkor az alábbi ötleteket pont Önnek találták ki. Az alábbi négy videóból megtanulhatja, hogyan készítsen szív alakú pizzát, főtt tojást és muffint, az ünnepi asztalt pedig szebbé teheti egy egyszerű, kólásdobozból készült rózsával.

A magyarázatokhoz még csak angolul sem kell tudni, a videók magukért beszélnek, mindössze annyit fűznénk hozzá, hogy az aluminiumrózsa elkészítésénél legyenek nagyon óvatosak, a vékony lemez ugyanis könnyen sérülést okozhat!

How To Make A Heart-Shaped Egg

We <3 these eggs.

Közzétette: The Huffington Post - 2016. február 13.

Ha nem jelenne meg a fenti videó:

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.