Jujj

A kisfiú először észre sem vette az éppen rátámadó oroszlánt

Szülei megijedtek valamitől, ezért gyorsan megfordult...

2016.02.13 19:42ma.hu

Nagy szerencse, hogy a vadaspark vendégek és állatok közti üvege szuperbiztosságos, különben az említett eset csúnyábban is végződhetett volna - írja a hirado.hu.

A nagymacskák, köztük az oroszlánok és tigrisek kifejezetten gyakran "támadnak rá" az üveg túloldalán üldögélő, nézelődő lurkókra. A elválasztófalat kapirgáló és harapdáló vadállatok, a frászt hozzák a szülőkre, még akkor is, ha tudják, hogy semmi bajuk nem eshet a kicsiknek.

A majmok, krokodilok és a medvék is jól rá tudnak ijeszteni a bámészkodókra, melyből egy igen átfogó gyűjtést mutat be az alábbi meglepő, néha vérfagyasztó és egyszer-egyszer mókás videó:


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.