Ejnye

Az okosember kirabolt egy fotóautomatát, s vajon mi lett a veszte?

Letartóztattak egy chicagói férfit egy fotóautomata kifosztásáért. A 75 dolláros zsákmánnyal elmenekülő férfi csak egy dolgot felejtett el: a fülkét képek készítésére használják.

2016.02.11 13:30ma.hu

Pontot tett egy novemberi bűntény végére a chicagói rendőrség - írta a CNN amerikai hírportál alapján a hirado.hu.

Egy fotóautomatát kifosztó férfi elfelejtette, hogy a fülke beépített fényképezője automatikusan bekapcsol, ha valaki megpróbálja betörni a pénzérméket tároló rekeszt.

A szerencsétlenül járt tolvaj álarc nélkül rontott be a fülkébe, így rengeteg kép készült róla, amiket a rendőrség felrakott a Facebookra.

Facebook

Mikor sikerült beazonosítani a tolvajt, azt tanácsolták neki, hogy jobban jár, ha feladja magát a rendőrségen, amit a férfi hétfőn meg is tette, a bűntett után két és fél hónappal.

Kevesebb, mint egy év börtönt kaphat, de ezentúl valószínűleg elkerüli majd a fotóautomatákat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.