Drága kincs

Így tanul fára mászni Bej Bej, a lombikpanda - videó

Az állat még augusztusban született egy sikeres mesterséges megtermékenyítési program eredményeként. Most anyja tanítja fára mászni.

2016.02.10 12:29ma.hu

Bej Bej, az imádnivaló pandabocs január közepén mutatkozott be először a nagyközönségnek. Az állat augusztus 22-én látta meg a napvilágot a washingtoni Smithsonian Nemzeti Állatkertben, ahol anyja, Mej Hsziang sikeres mesterséges megtermékenyítésen esett át.

A már több mint tízkilós bocsnak ikertestvére is volt, de ő egy hónapja elpusztult, így a közönség egyáltalán nem láthatta.

Bej Bej azonban nem maradt testvér nélkül, hiszen van egy nővére is, Bao Bao, aki szintén egészséges és szépen cseperedik. A Bej Bej név egyébként "drága kincset" jelent kínai nyelven.

Washington's panda cub Bei Bei scales tree

Watch as Washington's celebrity panda cub Bei Bei scales a tree - with a helping paw from his mother. Video courtesy of Smithsonian National Zoo: http://reut.rs/1nW73JY

Közzétette: Reuters - 2016. február 9.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.