Borzalom

Felgyújtotta terhes barátnőjét a féltékeny férfi

A 8 hónapos terhes nő testének 40 százaléka megégett, gyermekét sürgősségi császármetszéssel hozta világra.

2016.02.07 18:06ma.hu
Facebook

Életéért küzd az a 38 éves nő, akit 40 esztendős barátja leöntött tömény alkohollal, majd felgyújtott az olaszországi Pozzuoliban - írja a delmagyar.hu.

A kozmetikusként dolgozó nő, Carla a szörnyű bűncselekmény idején 8 hónapos terhes volt. Az égő kismamára egy szomszéd talált rá az utcán, aki azonnal értesítette a mentőket.

Carla testének 40 százaléka megégett, sérülései leginkább az arcát és a felsőtestét érintik. Kislányát sürgősségi császármetszéssel hozta világra, a csöppség jól van.

A nő barátja, gyermekének apja, Paolo elmenekült a helyszínről, de a csendőrök elfogták és őrizetbe vették.

Carla és Paolo még tizenévesen, az iskolában szerettek egymásba. Gyermekük mesterséges megtermékenyítéssel fogant. Kapcsolatuk azonban Paolo drogfüggősége miatt a közelmúltban megromlott, sokat veszekedtek. Paolo borzalmas tettét a féltékenység motiválta, Carla életében ugyanis megjelent egy új férfi.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.