Posztok tömege

A Facebook-univerzum legújabb dobása: mindenki ezt posztolja

A napokban elözönlötték az üzenőfalakat a Barátság napi videók. A világ negyedik leggazdagabb embere, Mark Zuckerberg is megmutatta, mit jelent számára a barátság.

2016.02.07 15:29ma.hu

Mivel a világ legnagyobb közösségi oldala a kapcsolatok hálójára épül, naná, hogy az alapító Zuckerberg minden alkalmat megragad arra, hogy saját személyes posztjaiva is erősítse követőiben a Facebook által létrejött barátságok fontosságát.

Kedvenc Barátság-pillanatai közé sorolja a fotón látható páros megismerkedésének történetét: Raman és Priya Gulati 2011-ben ismerkedtek meg - természetesen - a Facebookon, 2012-ben eljegyezték egymást, és rá egy évre összeházasodtak. Tavaly novemberben pedig világrajött szerelmük gyümölcse, a kis Sohana.

FB Official

Az internet népének több se kellett, kommentekben érkeztek a csodálatos találkozásokat-szerelmeket-családalapításokat bizonyító fotók.

A Facebooknak köszönhetem a férjemet és csodálatos kisbabánkat - írta Corine.

Mark, neked köszönhetem a boldogságomat, a férjemmel mi is itt ismerkedtünk meg kilenc évvel ezelőtt - hálálkodik Courtney.

Én 2007-ben jelöltem meg ismerősként azt a srácot, aki ma már a férjem - írja Morvarid. - Ő Los Angelesben élt, én Torontóban. 3 évig "csak" internetes barátok voltunk, aztán 2010-ben személyesen is találkoztunk. Azóta legyőztük a távolságot, amiért nagyon hálásak vagyunk nemcsak neked, hanem az egész Facebook-közösségnek is.

Akinek nem jött így be az "élet", vagy esetleg csak tele lett a hócipője a hírfolyamot elözönlő Barátság-kisfilmekkel, vigasztalódhat Travolta tétovázó figurájával:


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.