Eurovíziós Dalfesztivál

A színpadon lett rosszul A Dal egyik továbbjutója

A helyszínen lévő orvos azonnal ellátta Tóth Andit, akit partnerével, Berkes Olivérrel a tévénézők szavazatai vittek tovább a középdöntőbe.

2016.02.07 08:00ma.hu

Tóth Andi énekesnő rosszul lett szombat este az Eurovíziós Dalfesztivál magyar válogatóversenyének harmadik elődöntőjén.

MTI Illyés Tibor

A tévénézők szavazataival jutott a középdöntőbe Berkes Olivér és Tóth Andi. Az, hogy ők a továbbjutok a műsor végén derült ki. Tóth Andi az izgalom és a feszültség hatására a színpadon rosszul lett.

A helyszínen volt egy orvos, aki azonnal ellátta az énekesnőt, stabilizálta az állapotát. Az énekesnő az MTVA szombat esti közleménye szerint ismét jól érzi magát.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.