#99Challenges

Vajon mi a megdöbbentő ebben a 15 évnél régebbi képben?

Tele van a Facebook-hírfolyam 15 évnél régebbi képekkel, minden ismerősünk és azok ismerősei hívják ki egymást oda-vissza. Még mielőtt ezen is átpörgetne, olvasson bele.

2016.02.04 17:02ma.hu
Nick Vujicic Facebook-oldal


Születése óta számtalan kihívással kellett megküzdenie a kéz és láb nélküli embernek, olyanokkal, amik számunkra korántsem okoznak gondot. Gyermekként is rengeteg akadályt kellett legyűrnie, de semmi sem akadt, ami a homokozástól eltántorította volna. A #99Challenges jegyében posztolt 15 évnél régebbi képet Nick Vujicic Facebook-oldalára.

Nick Vujicic Facebook-oldal

Pozitív hozzáállása felnőttkorára sem hagyta el, így az sem jelenthet számára problémát, hogy a kisfiával bringázzon.

Nick Vujicic Facebook-oldal

A golf is simán jöhet, szerinte nincs olyan fogyaték, ami mellett ne állna egy erős képesség, hogy túllendítse az embert a szenvedésen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.