Szívzűr

Alain Delon gyengélkedik - a bécsi operabált is lemondta

A színész menedzsere tolmácsolta a Delon távolmaradását. Helyette a '90-es évek szexidolját hívta meg páholyába a német vállalkozó.

2016.02.04 15:49MTI

Alain Delon francia színész egészségi okokból lemondta részvételét a csütörtöki bécsi Operabálon, helyette Pamela Anderson lesz a vendég.

A gyengélkedő Alain Delon menedzsere elmondta: kardiológusa szerint nem tenne jót a színésznek utazás. A francia filmlegendát fia, a szintén színész Anthony Delon képviseli a bécsi bálon.Vendéglátója, Florian Wess német vállalkozó sajnálja, hogy Alain Delon nem vesz részt az eseményen, de megérti, "hiszen 80 évesen már jobban oda kell figyelni".

A kölni Wess család a francia sztár helyett Pamela Anderson színésznőt, a Baywatch egykori sztárját hívta meg páholyába. Nemcsak a bálon, hanem az azt követő éjszakai partin is részt vesz a színésznő.  Pamela Anderson nem először látogat a bécsi Operabálba, 2003-ban Richard Lugner díszvendége volt. Az építési vállalkozó idei meghívottja Brooke Shields amerikai színésznő.

Az idén 60. alkalommal rendezett operabál, amely az emlékezés jegyében telik Plácido Domingo nyitja meg. A megnyitó és a díszletek a második világháború utáni első bálra emlékeztetnek. A nyitóeseményen a bál történetét mesélik el, 144 táncospár az elmúlt hatvan év legtöbbször bemutatott táncait adja elő.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.