Emberi

Golden Globe: Leo reakciója Lady Gagára különdíjat érdemelt volna

Nézzék meg, milyen arcot vágott DiCaprio :)

2016.01.11 09:23ma.hu

A díjkiosztón valahová nagyon igyekvő Lady Gaga súrolta Leo vállát. A mindenhol jelen lévő kamerák rögzítették a harmadik Aranyglóbuszát beseprő Leo ösztönös arckifejezését.

Erre szokták azt mondani: priceless!

A kezdők szerencséje - Gaga hazavitt egy Aranyglóbuszt

Valószínűleg csak a fent említett "incidens" után hirdették ki, hogy Lady Gaga nyerte a legjobb női főszereplőnek járó Golden Globe-díjat minisorozat és tévéfilm kategóriában az American Horror Storyban nyújtott alakításáért.

Ki hitte volna, hogy olyan sztárokat fog lenyomni ebben a kategóriában, mint Kirsten Dunst vagy Queen Latifah? Láthatólag ő maga sem, mert döbbent arcára kiült a sokk.

A modern Marilyn Monroe-nak öltözött híresség majdnem elsírta magát a színpadon, őt tényleg meghatotta az elismerés, nem úgy, mint Kate Winsletet, aki már rutinosan vette át harmadik szobrát a Steve Jobs filmért.

"Most pont úgy érzem magam, mint Cher a Holdkórosok című filmben, ez életem egyik legjobb estéje. Örökre a családom maradtok, miattatok tudok ilyen fényesen ragyogni azt hiszem." - idézte őt a hirado.hu.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.