BÚÉK 2016

A naptár tréfája: ikrek születtek - két különböző évben

Valószínűleg minden iker legnagyobb vágyát teljesíthetik be: sosem kell majd egyszerre tartaniuk a születésnapjukat.

2016.01.02 18:17ma.hu
You Tube screenshot

Egy ikerpár látta meg a napvilágot - illetve a holdvilágot - az egyesült államokbeli San Diegóban. Ebben nem is lenne semmi különös, hacsak az időzítés nem tenné azzá.

Ugyanis a 22 éves Maribel Valencia ikerterhességéből elsőként a kislány jött világra, Jaelyn 2015. december 31-én, 23 óra 59 perckor bújt elő, öccse, Luis, aki őt udvariasan előreengedte, pedig 2016. január elsején, 00 óra 02 perckor követte őt.

A boldog szülők 3 éves legnagyobb lányukkal együtt igen örültek a jövevényeknek, csodás újévi meglepetésnek tartják a különleges születési dátum miatt (is.)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.