Bőrvarrat

Több száz ábrát visz magával az elhunyt tetkókirálynő

Elhunyt a legtöbb tetoválást viselő francia nőként számon tartott Marie-France Esteve. Életét és testfestményeit album és dokumentumfilm is megörökítette.

2015.12.27 15:39MTI
Facebook/Marie France Esteve csoport

Meghalt a legtöbb tetoválást viselő francia nő. A 62 évesen, rákbetegségben elhunyt Marie-France Esteve testét több száz, részben nemzetközileg ismert tetoválóművészektől származó ábra borította.

A La Depeche du Midi című francia regionális lapban szombaton megjelent gyászjelentés szerint Esteve hosszú betegség után, szenteste halt meg a Toulouse-tól délnyugatra fekvő Saint-Martoryban.A francia "tetkókirálynő" életét és testfestményeit album és dokumentumfilm örökítette meg. Saját bevallása szerint 15 évesen készíttette az első tetoválást.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.