Közösségépítés

Twitter-fiókja lett az Eiffel-toronynak

Az Eiffel-toronynak saját fiókja lett a Twitter közösségi portálon, a világhírű párizsi turistalátványosságot a New York-i Szabadság-szobor is "üdvözölte".

2015.12.22 13:21MTI
Twitter LaTourEiffel

A torony üzemeltetői többek közt aktuális információkat és történelmi tényeket, de hasznos tudnivalókat is meg akarnak osztani a portálon a látogatókkal és az érdeklődőkkel.A New York-i Szabadság-szobor nevében az amerikai látványosság üzemeltetői a következő szavakkal üdvözölték hétfőn a párizsi tornyot: "Isten hozott a Twitteren, nővérem!". Az Eiffel-tornyot tervező Gustave Eiffel a Szabadság-szobor építésében is részt vett. A szobor a francia nép ajándéka volt az Egyesült Államoknak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.