Kilenc élet

Épphogy megmenekült a cica a brutális haláltól

Szinte hihetetlen, hogy túlélte az a rózsaszín orrú pici cica, aki a kukából végül a hulladék-megsemmesítőig eljutva, több alkalommal is sikeresen megmenekült a halál elől.

2015.12.17 08:47ma.hu
Fotó: KCRA TV

Az Észak-Kalifornia-i, San Francisco közelében található hulladékkezelő központban mentette meg egy dolgozó az aprócska cica életét, mikor meglátta, hogy az állat nyílegyenesen halad a futószalagon a halál felé.

Tony Miranda a KCRA tévének elmondta, hogy éppen az újrahasznosítható dolgokat válogatta ki a végleges megsemmisítés felé haladó hulladékok közül, mikor egy rózsaszín orrú, fehérfoltos kismacskát vett észre a szemét között.

Azt nem tudni, hogyan kerülhetett az állat a kukába, de az biztos, hogy a kilenc életéből már jópárat elhasználhatott, miután bekerült a szemeteskocsiba, összetömörítették a hulladékkal, majd többszöri, finomnak koránt sem nevezhető logisztika után a futószalagra került.

Végül egy másik kolléga örökbe fogadta, és Murphy-nek nevezte el.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.