Egy kicsit már sok lett volna

Hiába a sok adomány, nem vonulhat fel elefántok hátán a kőgazdag indiai pár

Firenzében gyakorlatilag a csillagokat is lehozzák majd a szerelmeseknek, de azért ez már nekik is sok lett volna...

2015.11.27 18:58MTI

Pazar esküvő helyszíne lesz pénteken Firenze, egy indiai milliomos pár mondja ki az igent. A toszkán város önkormányzata csak azt az egyet nem engedélyezte, hogy a házastársak elefánttal vonuljanak végig az utcákon.

Húszmillió euróra (6 milliárd forint) becsülte az olasz sajtó a Firenzében zajló háromnapos lakodalom költségeit. A vőlegény Rohan Mehta, Yoges Mehta indiai olajmágnás fia. Rosni, a mennyasszony egy divatcég tulajdonosa. Az olasz városban szerettek egymásba, ezért az esküvőjüket is itt tartják. Az Arno partján indiaiak ünneplő tömege vonul fel zenészekkel és táncosokkal az ifjú pár éltetésére. Az esküvőt a Chiesa de Ognissanti (Mindenszentek-templom) előtti téren felállított sátorban celebrálják.

A tér használatáért is százezer eurót kért a városi önkormányzat. A vacsorát a San Casciano dombjain fekvő villában rendezik. Az esküvőre meghívott vendégek hatszáz szobát foglaltak le a firenzei ötcsillagos szállodákban, ami egymagában 1,2 milliós bevétel. Ezenkívül az ifjú pár 58 ezer eurót ajánlott fel Firenzének a Santa Croce téren lévő szökőkút restaurálására.

Az önkormányzat, biztonsági okokra hivatkozva, csak azt az egyet nem engedélyezte, hogy a menyasszony és a vőlegény elefántháton vonuljon végig Firenzén. Nemcsak az amerikai színészek - többek között Tom Cruise -, hanem indiai milliomosok gyerekei is előszeretettel házasodnak Itália legszebb helyszínein.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.