Szebben énekel?

Taylor Swift veszélyeztetett állatok életére tört?

A népszerű énekesnő ritka madarak miatt vált közellenséggé.

2015.11.27 15:00ma.hu

Komoly balhé alakult ki Új-Zélandon, ahol a jelenkor egyik legfelkapottabb énekesnője, Taylor Swift forgat videoklipet. Az állatvédők ugyanis kiszagolták, hogy Swift Bethells Beach-en tartózkodik, ami az új-zélandi lile otthona.

A rendkívül veszélyeztetett madárfajból már csak 1700 él az országban, ezért a természetvédők nem örülnek, hogy az énekesnő és csapata pont a fészekrakó helyük mellett vert tábort. „Két autóra van engedélyük mégis legalább egy tucattal érkeztek” – írta az egyik környezetvédő a Facebookon.

Az ügy kipattanása után a klipet forgató Cherokee Films azonnal közleményt adott ki, melyben egy térkép segítségével bizonyítják, hogy távol maradtak a madarak fészkeitől.

Természetesen ez nem volt elegendő az elvakultabb zöldeknek, akik tovább támadják az énekesnőt minden lehetséges fórumon.

Cherokee film


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.