Statisztálás

Most bárki lehet majom Hollywoodban

Amatőröknek hirdetett kreatív versenyt az új Majmok bolygója-film rendezője.

2015.11.26 08:48MTI
Facebook

Versenyre hívta a rajongókat Matt Reeves, a majmos saga filmrendezője, a nyertes majomszerepet kap az új Majmok bolygója: Háború (War of the Planet of Apes) című filmben.A részvétel feltétele, hogy a rajongóknak olyan kisfilmet kell beküldeniük, amelyben majmot alakítanak. A Majmok bolygója: Forradalom (Dawn of the Planet of the Apes) című 2014-es film után a nagy sikerű sorozat következő része 2017 nyarán kerülhet a mozikba.

A film forgatása Andy Serkis, Judy Greer és Woody Harrelson főszereplésével már megkezdődött a kanadai Vancouverben. Az első jeleneteket, amelyekben katonák vadászatra indulnak a majmok ellen az erdőben, már be is mutatták.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.