Küzdelem

Kritikus állapotban van Törőcsik Mari

"Ebben a korban az ember már szenved a fájdalomtól. Most jól vagyok, az agyamban van egy elhalt rész, ami miatt görcsöl és fáj a kezem."

2015.11.18 00:30ma.hu
MTI Fotó: Kallos Bea

Törőcsik Mari nemrég két hetet töltött kórházban, a tüdejével voltak problémák – írta a Bors. A színésznő szerint ebben a korban az ember már szenved a fájdalomtól. "Most jól vagyok, az agyamban van egy elhalt rész, ami miatt görcsöl és fáj a kezem."

A sok egészségügyi baj miatt ma már nem tud kedvenc elfoglaltságának, az utazásnak hódolni, a tüdeje ugyanis kritikus állapotban van. „Vérben ázott a tüdőm, egy professzor elmondta, tulajdonképpen alig van. A születésnapi fellépésemet, az Öreg és a tengert is azért kellett lemondani, mert nem beszélhetek egyfolytában másfél órát.” - Nem bírná ugyanis a tüdeje.

Bár soha nem törődött az idővel, mostanában érzi, hogy az idő véges. „De ez nem azt jelenti, hogy a halálra gondolok, csak arra készülök, hogy méltósággal legyek képes szembenézni a halállal.”

A színésznő nagyon szeret élni, mert – mint mondja – még mindig szeretik. „A szeretet a legfontosabb, azzal meg lehet oldani mindent. Szeretet nélkül nem tudok élni, ehhez pedig elsőként nekünk kell megtanulni szeretni. Amikor beteg voltam és el voltam zárva a külvilágtól, az a töménytelen telefon és érdeklődés tartott életben, amit a barátaimtól, rajongóimtól kaptam. Nekem nagyon sok szeretet jutott az életben, amiért végtelenül hálás vagyok.”

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.