Szabad-e

Szoptatós anyán köszörüli a nyelvét az internet népe

Nem az a fő probléma, hogy szoptat - hanem az, hogy ezt vezetés közben teszi.

2015.11.12 19:00ma.hu

A nyilvános helyen való szoptatás többször kiverte már a biztosítékot pro és kontra. Mindkét oldal ragaszkodik az álláspontjához, éppen ezért keveri úgy a sors a kártyát, hogy ha az alaphelyzet már nem elég izgalmas, tegyünk rá még egy lapáttal.

A mai napon bejárta a magyar netet az a fotó, amit egy volt rendőr tett közzé. Saját autójából fotózta le azt az "anyának nem nevezhető" nőt, aki - igaz, hogy a meg-megakadó forgalomban, de mégiscsak vezetés közben szoptatott a Nagykörúton.

Facebook

Az exrendőr, aki saját oldalán több fotót is közölt az esetről, véleményét is sommásan fejtette ki:

"Azt hittem, hogy már mindent láttam… Ma a Nagykörúton "anyának" nevezett lény vezetés közben szoptatja gyerekét. Hiába, a gyerekhez nem, csak a vezetéshez kell a jogsi."

Osztják a fotót rengetegen, és a kommentfolyamokban nem kímélik a nőt. A legnagyobb részük egymást tüzelve köpködi, de van, aki pártját fogja.

Sőt, jó magyar szokás szerint a "arccal-rendszámmal-tokkal-vonóval fotót kirakni mennyivel tisztességesebb?"-mantra is előkerül.

Tény, hogy több mint veszélyes vezetés közben szoptatni, még akkor is, ha araszol és meg-megáll a forgalom, mindenesetre itt egy újabb gumicsont, amin pár percig elrágódhat az internet népe.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.