Aktívan

Phil Collins újra a húrok közé csap

Nem való neki a nyugdíjas élet, ezért újra lemezkészítésbe fog a Genesis egykori frontembere.

2015.10.29 11:41MTI
FB Phil Collins

Új szólóalbumot és visszatérő turnét tervez Phil Collins. "Hivatalosan nem vagyok többé nyugdíjas. A lovat kieresztették az istállóból. Alig várom, hogy nekieredjek" - fogalmazott a Genesis egykori frontembere a Rolling Stone magazinnak.

A 64 éves énekes Miamiban lévő otthonában stúdiót rendeztek be, ahol egy hónapon belül elkezd dolgozni egy új albumon. Közölte, hogy visszatérő turnét is tervez. Phil Collins december 12-én Miamiban egy jótékonysági koncerten is fellép, és megkezdi korábbi albumainak újrakiadását novembertől. Az énekes a Genesisszel is újra együtt akar zenélni.

Szólókarrierje során Collins több mint 100 millió albumot adott el, a Genesis tagjaként több mint 150 milliót. Az utóbbi években több zenei projekten is dolgozott, például a Tarzan című musical zenéjét szerezte.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.