Féknyom lett a macska

Videó: macskamentés a kereszteződésben

Hatalmas szerencséje volt a kiscicának, hogy egy jószívű motoros kimentette a száguldó autók közül.

2015.10.28 17:45ma.hu
Screenshot

A sisakkamera remek dolog, mert segíthet utólag megmutatni, milyen veszélyeknek vannak kitéve a motorosok és biciklisták a rájuk oda nem figyelő autósok részéről. Időnként pedig azért, mert igazi hőstetteket örökítenek meg.

Egy – saját kérésére csak Laney néven nevezett – oklahomai motoros hölgy kamerája rögzítette, ahogy egy szerencsétlenül járt cica élete megmenekül. A vörös macsek egy rendkívül forgalmas kereszteződés közepére keveredett, a száguldó autók közül több is áthajtott felette.

A hős motoros azonban leparkolta járművét a kereszteződés közepén, és felkapta a rettegő cicust majd egy, az út szélén álló nő kezébe nyomta, míg visszaszerezte motorját. A történet itt nem ért véget, hiszen Laney nem tudván ellenállni a macska bájainak, azonnal örökbe is fogadta és – nagyon találóan – Féknyomnak nevezte el.

„Nem tudom többször megnézni a videót, minden alkalommal azt látom, hogy majdnem kilapítják” – írta Laney. „Szerencsére most itt van, és a lábujjaimat rágcsálja, nem pedig az úton fekszik”.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.