Bulvár

De Niro, DiCaprio és Scorsese is részt vett a Studio City megnyitóján

A 3,2 milliárd dollárból (903 milliárd forint) épült hotel és kaszinó nagyszabású megnyitóján debütált Scorsese 15 perces filmje, a The Audition (A meghallgatás), amely erre az alkalomra készült 70 millió dolláros költségvetéssel.

2015.10.27 20:05MTI
Facebook

A Wall Street farkasa forgatókönyvírójával, Terence Winterrel együtt készített rövidfilm főszereplői De Niro és DiCaprio, több Scorsese-mozi - köztük a Tégla, a Casino és a Nagymenők - sztárjai.

A két színész saját magát alakítja a rövidfilmben, amelyben Brad Pitt is feltűnik. De Niro és DiCaprio a filmben a frissen elkészült, Hollywood világát idéző kaszinóban találkoznak, de nem tudják, hogy mindketten ugyanazért vannak ott: egy Scorsese-film szereplőválogatására érkeztek, ugyanazért a szerepért versengenek.A Melco Crown cégnek ez a harmadik kaszinója a délkelet-kínai partoknál lévő különleges igazgatású területen. A fényűző megnyitón a tulajdonos, James Packer ausztrál milliárdos barátnője, Mariah Carey amerikai énekesnő oldalán jelent meg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.