Szórakozás a négyzeten

Meztelenül hullámvasutazott több mint ötven ember - képek!

Kevés dolog lehet alkalmasabb jótékonysági pénzgyűjtő akcióra, mint meztelen emberek - főként nők - hullámvasutazása.

2015.10.26 13:32ma.hu
Fotó: PA

Pontosan ez történt a southendi Adventure Island vidámparkban, ahol több mint ötven pucér ember ült fel a Green Scream hullámvasútra - ezzel több, mint tízezer fontot gyűjtve össze jótékony célra. A hullámvasút egyébként Guinness rekordot is tart, 2010-ben 102 ruhátlan ember sikongatott itt önfeledten.

Andrew Renton, a park igazgatója szerint az Egyesült Királyság minden részéről érkeztek, hogy egész nap önfeledten szórakozzanak úgy, hogy közben jó ügyet támogatnak. Ugyan a világcsúcsot nem sikerült megdönteni, de így is szép summát sikerült összegyűjteniük.

Fotó: PA


Ruby-May Radcliffe, 18 - fotó: PA


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.