Trónon ül

Ő lett az év legvonzóbb nője

Emilia Clarke-ot a sorozat tette világhírűvé, de az Esquire magazin címére nem emiatt szolgált rá.

2015.10.14 16:25MTI
Az Esquire magazin címlapján ruhátlanul pózol. Fotó: Instagram

A Trónok harca kultikus tévésorozat színésznője, a brit Emilia Clarke lett 2015-ben "a legvonzóbb nő a világon" az Esquire amerikai magazin szerint.

A 28 éves színésznőt a GQ magazin már szeptemberben az év nőjének választotta. Clarke-ot az HBO fantasysorozata tette híressé, Viharbanszületett Daenerys Targaryen szerepét játssza benne. Már 2011-ben neki ítélték az Entertainment Weakly magazin legjobb női mellékszereplőnek járó EWwy-díját. A Terminátor: Genysis című filmben Sarah Connort alakította.

Tavaly az Esquire szerint Penélope Cruz spanyol filmsztár, 2013-ban Scarlett Johansson lett a legvonzóbb nő. A címet először 2004-ben ítélte oda a magazin, abban az évben Angelina Jolie lett a győztes.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.