Bobkirály!

Kilakoltatták a minyonokat

Elköltöztették a kis sárga lényeket az angol falu határáról.

2015.10.05 17:17ma.hu

Az angliai Minions falu kénytelen volt eltávolítani a vicces sárga rajzfilmkaraktereket ábrázoló táblát, mivel a fényképezni megállók biztonsága veszélybe került.

A falu még májusban, a Universal Studios filmkészítővel megállapodva tette ki a Gru című animációs filmben felbukkanó lényeket ábrázoló névtáblát amivel az akkoriban mozikba kerülő Minyonokat népszerűsítették. A banánszerető apróságok egy „Kérem, vezessen óvatosan” táblát tartottak, arra azonban senki sem gondolt, hogy másra is fel kellene hívni a figyelmet.

Gru szolgái ugyanis hatalmas népszerűségnek örvendenek és saját filmjük kasszasiker lett a mozikban, ezért az utazók előszeretettel álltak meg a falu határában, hogy fotókat készítsenek, viszont a kocsikból kiszállva veszélyes közlekedési helyzetet okoztak.

A tábla eltüntetését az önkormányzat azzal magyarázta, hogy sosem tervezték hosszú távon megtartani, noha sok helyi üzletember erősen lobbizott a megmaradásért bízva abban, hogy növeli a falu turisztikai vonzerejét.

Tény azonban, hogy az út szélén a fényképezésre készülő gyerekek biztonságát nem lehetett garantálni, ezért a Minyonok kénytelenek elköltözni a falu határából.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.