Happy end

Leállította az esküvőt az örömapa - mindenki zokogott

Valószínűleg senki sem örülne, ha a saját apja szakítaná félbe esküvőjét, egy Ohio állambeli ceremónián mégis mindenki örömkönnyekre fakadt utána.

2015.09.30 19:45ma.hu

Delia D. Blackburn esküvői fotós sem hitt a szemének, mikor a szertartás elején a menyasszony apja hirtelen megálljt parancsolt. Senki nem értette mi történik, különösen, hogy a férfi, Todd Bachman otthagyta lányát és odasétált annak nevelőapjához.

Mikor megragadta apatársát és vonszolni kezdte, akkor döbbentek rá az egybegyűltek, mi is történik. Todd ugyanis odavezette a nevelőapát a menyasszonyhoz, hogy közösen kísérjék az oltár elé. A lány, Brittany eleinte nagyon félt, hogy mi fog történni, de mikor meglátta, mit tett apja, ő is könnyekre fakadt, akárcsak az egész násznép.

„Segített felnevelni egy csodálatos lányt”- mondta később Todd. „Neki is velünk kellett vonulnia”. Az interneten közzétéve fotóit, Delia az apa iránti elismerését fejezte ki, amiért megmutatta, mit jelent igazán szeretni egy gyereket.

Képek: Delia D Blackburn Photography






Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.