Jogsi nélkül sosem szabad

Autóba ültették, majd tóba hajtott a kutya

Sikerült megmenteni a gazdája kocsiját totálkárossá tevő kutyát.

2015.09.30 10:07ma.hu

A Maine állambeli rendőrség jelentése szerint egy kutya vezette az Ellsworth mellett található tóba került autót. Ráadásul a kutya, miután üresbe lökte a sebességváltót és a vízbe gurult az autóval, majdnem meg is fulladt.

A magát autóversenyzőnek képzelő eb tulajdonosa sétáltatás után a kocsiba tette a kisméretű kutyust, de nem ült be mellé azonnal. Nagy hiba volt, hiszen a blöki szinte azonnal üresbe lökte a sebváltót, az autó pedig megállíthatatlanul gurult bele a tóba, ahol szinte azonnal el is süllyedt.

Szerencsére a figyelmetlen gazdi egyik barátja is a közelben tartózkodott és azonnal a vízbe vetette magát. A nőnek még időben sikerült a kocsiból kimentenie a tetteit addigra valószínűleg megbánó ebet.

A rendőrség szerint, bár a kocsit sikerült kihúzni a vízből, az gyakorlatilag totálkáros lett. A gazdi csak azzal vigasztalhatja magát, hogy kis barátjának az ijedségen kívül nem lett nagyobb baja.

Ellsworth Police Department 2 új fényképet


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.