Újító egyházfi

Rocklemezt készít a pápa

Igen, a pápa. A rend­kí­vül nép­szerű egy­házi ve­zető min­dig is képes volt meg­lepni hí­veit és per­sze az egész vi­lá­got! Itt az újabb dobása: rock­le­mezt je­len­tet meg.

2015.09.26 18:28ma.hu
soundcloud

Ferenc pápa már eddig is sokszor bizonyította, hogy rendkívül jó humora van!  Valószínűleg ennek tudható be az is, hogy ezúttal egy készülő progresszív rock-lemezhez adta nevét, no meg híres imáit és beszédeit.

A lemez "Pope Francis - Wake up!" címmel fog megjelenni november 13-án, így ideális karácsonyi ajándék lehet azoknak, akik egyszerre nyitottak a katolikus tanokra meg a nagyívű rockhimnuszokra.

Valójában a lemezen Ferenc pápa nem fog énekelni, csupán korábban rögzített beszédeit használják fel az albumot jegyző valódi zenészek.

Kedvcsinálóként máris meghallgatható egy felvétel, melyben a pápa egyik 2014-es szöuli beszéde fedezhető fel.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.