Az eb csak azt nézi majd, ami az övé

Ezzel fog a kutyájával tökéletesen szelfizni!

Próbálná, de sosem jön össze, mert az a rakoncátlan jószág minden felé figyel, csak éppen a kamera nem érdekli, ezért bemozdult képek vagy olyan felvételek sorakoznak a telefonján, amin már ott sincs a kutya. Na de majd most!

2015.09.26 17:06ma.hu
Kickstarter

Ez a jobbik eset, a rosszabb, ha a kutya éppen az ember telefonját szeretné megszerezni és azzal játszani. Szó mi szó, nem könnyű a házikedvenccel közös szelfit készíteni, és gyakran veszélyes is lehet , sőt akár halálos is.

De olvashatott már a ma.hu-n a szelfikanálról, mellyel egyszerre ehetünk és posztolhatunk a legkitűnőbb szögből.

És most itt a Pooch Selfie okostelefon-kiegészítő, mely segítségével közvetlen a kamera fölé helyezhetjük kutyánk kedvenc játékát, amennyiben az egy teniszlabda, vagy nem nagyobb annál. A Kickstarteren az ötlet megvalósításáért kalapozó megoldásnak köszönhetően elvileg a kutya ettől fixen a kamerába bámul majd, ez idő alatt pedig több szelfi is készíthető lesz. Ezt követően a négylábú meg is kaphatja jutalomként a szép felvételekért a játékát. Hogyan tetszik az ötlet?

poochselfie


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.