Megható videó

A világ legszomorúbb kutyája így kér bocsánatot

Bármit is tett ez a négylábú, elképesztően megbánta, és bármit megadna gazdája bocsánatáért.

2015.09.20 09:59ma.hu
Screenshot

Nincs az az ember, aki ne sajnálná meg a felvételen látható kutyát. Egy olasz férfi töltötte fel a Facebookra a videót (ha nem jelenik meg, itt megnézheti >>>), amin házi kedvence esdeklik valami "szörnyű" tett miatt, amit elkövetett. Buksiját a férfi mellkasához szorítja, jelezve számára saját nyelvén, hogy "Megbántam, bocsáss meg, ne haragudj". Nem tudjuk, mit művelhetett ez a kutya, de bizonyára életét is áldozná gazdájáért.

Ti prego perdonami !!!❤❤❤Per uso commerciale contattare visualdesk@kataweb.itFor licensing and usage please contact visualdesk@kataweb.it

Posted by Anthony Federica Granai on 2015. szeptember 14.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.