Csempészáru

Hashajtóval nem jött ki a gyémánt, de 12 perc alatt kioperálták

Megműtöttek egy kínai nőt Thaiföldön, aki a múlt héten mintegy 77 millió forint értékű gyémánttal a gyomrában próbálta meg elhagyni az országot.

2015.09.14 16:11MTI

A 39 éves nő egy bangkoki ékszerüzletből lopta el a 10 millió thaiföldi bátért kínált drágakövet, kicserélve egy hamisítványra. Ezután próbált meg felszállni csütörtökön egy repülőgépre a bangkoki nemzetközi repülőtéren, de a rendőrség előállította. A nővel utazó kínai állampolgárságú férfit is őrizetbe vették.

"A nő elhagyta a kórházat, jól érzi magát" - mondta Mana Tienmuangpak rendőr ezredes. Hozzátette, hogy a nőt hétfőn hallgatja meg a Bangkok közelében fekvő Nonthaburi bírósága. A gyémánt eltávolításához 12 perces beavatkozásra volt szükség - közölte a rendőrségi kórház szóvivője, aki szerint szokványos operációról volt szó, "leszámítva, hogy ezúttal egy tízmillió bátos gyémánt volt a tét".

A műtétről azután döntöttek, hogy többnapi pihenés és hashajtózás után sem sikerült visszanyerni a gyémántot a nő szervezetéből. 2012 szeptemberében egy kínai férfit vettek őrizetbe Srí Lankán, aki egy kiállításon nyelt le egy gyémántot.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.