Megérte leállítani a nemi erőszakot

Összefogott az internet a hős megsegítésére

Komoly verést kapott, mégis újra akcióba lépne a nyomorgó diák.

2015.08.28 18:52ma.hu

Hat öltéssel varrták össze a bőrt a szeme felett és kificamodott karját sem használhatja egy ideig az a fiatalember, aki gondolkodás nélkül sietett egy nő segítségére. Maurice Osborne a New Yorki metrón utazott, mikor szörnyű sikolyra lett figyelmes. Mint később kiderült, a hangot kiadó hölgyet épp megerőszakolni készült egy férfi.

Osborne nem habozott, odarohant és lerántotta a férfit áldozatáról. Noha csúnya ütéseket kapott, mégsem engedte el, egyszerűen kicipelte a metróból egy közeli rendőrőrsig és átadta a törvény őreinek.

Miután az egyik helyi hírcsatorna beszámolt az esetről, és kiderült, hogy a 37 éves, egészségügyi asszisztensnek tanuló férfi egy brooklyni menedékhelyen lakik, hogy fedezni tudja tanulmányait, valaki azonnal létrehozott egy GoFundMe közösségi gyűjtést. Egy héten belül közel 20.000 dollár, azaz nagyjából öt és félmillió forintot dobott össze az internetes közösség.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.