Ki, mit visz haza nyaralásról

Több ezer kilométer és font után végre együtt lehet a lány megmentőjével

Öt héten át kutatott a blöki után, ezalatt az idő alatt közel 10.000 kilométert megtéve repülőn.

2015.08.24 19:30ma.hu

A 25 éves egyetemista lány, Georgia Bradley Kréta szigetén töltötte jól megérdemelt pihenőjét, mikor az élete nem várt fordulatot vett. Egy szép napon az ifjú hölgy a parton napozott, mikor két férfi ment oda hozzá, és „meghívták egy italra”. Georgia visszautasította az ajánlatot, mire az egyik férfi megragadta a karját, de ekkor olyasmi történt, amire hármójuk közül senki sem számított. A semmiből ugyanis egy kóbor kutya tűnt fel és elkezdett ugatni. Nem is hagyta abba, míg a két férfi el nem menekült.

A hős eb utána elkísérte az angol leányzót a szállására és ott megengedte, hogy megsimogassa. Ekkor alakult ki valami közöttük.

A nyaralás messze szállt, Georgia hazarepült, de folyamatosan a kiskutya – akit egyébként Peppernek nevezett el – járt a fejében, míg végül nem bírta tovább repülőre ült, és visszament megkeresni. Öt héten át kutatott a blöki után, ezalatt az idő alatt közel 10.000 kilométert megtéve repülőn.

„Komoly kockázat volt, hiszen szinte esélyünk sem volt megtalálni. Mikor megláttam Peppert a tengerparton, az volt a legjobb érzés a világon” – mesélte a lány, akinek állhatatossága kifizetődőnek bizonyult. Miután ráakadt megmentőjére csak némi oltásra, mikrochippelésre és egy útlevélre volt szükség, hogy hazavihesse kis barátját, akinek volt még egy utolsó meglepetése, hiszen nem sokkal a hazaérkezés után hat kutyakölyöknek adott életet.

Fotó: screenshot


Fotó: screenshot


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.