Önkényes foglalók

Videóval: medveterror Amerikában

Hat vadállat lepte el egy család kertjét, a frászt hozva egy kislányra a pusztítással.

2015.08.24 17:09ma.hu

„A sör nem alkohol, az asszony nem ember, a medve nem játék” – állítja a régi székely közmondás (és csak az utolsó részével értünk egyet), arról azonban nem nyilatkoznak, hogy a maci ne játszhatna. Egy New Jersey állambeli illetőségű mackóanya öt lelkes bocsával ki is használta ezt a jogi kiskaput, és nyugodt szívvel vette birtokba egy család kerti medencéjét.

A tulajdonosok, nevesen a Basso család, elhűlve figyelte az egyik emeleti ablakból, amint Micimackó távoli rokonsága pancsolni kezd a hűs vízben.

A két videót elnézve az ember nem tudja eldönteni, hogy az önfeledten – és néha kicsit esetlenül – játszadozó mackók cukibbak-e, vagy a háttérben hallható, a kerti játékok és úszóalkalmatosságok birtokbavételét és módszeres leamortizálását igen nehezen viselő, és ennek rendszeresen hangot is adó kislány?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.