Nász

Kimondta a boldogító igent Cseh Laci és szerelme

Cseh Laci igen sikeres nyarat tudhat maga mögött. A kazanyi vizes vb-n arany-, ezüst- és bronzérmet is szerzett, a hétvégén pedig övé lett a fődíj: feleségül vette élete szerelmét.

2015.08.24 09:05ma.hu
Magyar Úszó Szövetség - Magyar úszóválogatott FB-oldal

"Most már házasok vagyunk!" - töltötte fel a fotókat Cseh Laci élete egyik legnagyobb eseményéről, melyet a Magyar Úszó Szövetség - Magyar úszóválogatott is megosztott Facebook-oldalán.

Mint ismeretes, Laci és szerelme, Dia már 8 éve alkotnak egy párt, az év elején el is jegyezték egymást, így annyira nem is volt váratlan, hogy még idén kimondták a boldogító igent is.

Az úszó a Blikknek elárulta, hogy szombaton, Nógrádban tartották a lagzit, és az egészet Dia szervezte meg - volt polgári és egyházi szertartás is, majd a lagzi következett 150 vendéggel. Ezt pedig tengerparti nyaralás követi, amely egyben nászút is lesz.

Magyar Úszó Szövetség - Magyar úszóválogatott FB-oldal


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.