Vadító fehérneműben az énekesnő!

Dögös képek - Mel B dudái újabb sikerre számíthatnak...

Ha minden igaz, hamarosan a nyuszis magazin hasábjain is megszemlélhetik rajongói a dögös csokibabát, Melanie Brown-t - Ám addig is gyönyörködhetnek az énekesnő fehérneműs fotóiban!

Melanie Brown dudái újabb sikerre számíthatnak... képgaléria

2008.10.13 09:45ma.hu

Újabb kollekcióban állt modellt Melanie Brown - A Spice Girls egykori dalos pacsirtája az Ultimo Lingerie reklámarcaként pózolt ismét vadítóbbnál vadítóbb fehérneműkben.

Melanie és a párja, Stephen Belafonte

A fotók tanúsága szerint mindegy, hogy dögös feketében, szexi lilában vagy babarózsaszínben mutatja meg magát, Mel B mindenféleképpen dögös, különösen, ha még harisnyakötőt is vesz a szereléshez...

Egy biztos, a párjának, Stephen Belafonténak nem lehet panasza gyönyörű kedvesére. A Spice Girls felbomlása után sokáig hányatott sorsúnak tűnt Melanie néhány hónapja férjhez is ment a sármos férfihoz.

A tökéletes alakú énekesnőnek két gyermeke van - idősebb lánya, Phoenix Chi egykori kedvesétől, Jimmy Gulzar táncostól született, akivel a sztár még a lányzenekar sikere idején ismerkedett meg.

Második gyermeke, Angel Iris azonban minden valószínűség szerint a színész Eddie Murphy lánya, akivel Mel B az év elején szakított, mindössze néhány hónap együttjárás után.

A humorzsák sokáig nem volt hajlandó elismerni, hogy Melanie gyermekének ő az apja.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.