"Orosz rulett tojásokkal"

Zac Efron nyers tojással a fején végezte

A fiatal színész egy olyan játékba ment bele, amit később valószínűleg nagyon megbánt.

2015.08.23 06:30ma.hu
Forrás: YouTube

A Csajkeverők sztárja Jimmy Fallon vendége volt a Tonight Show-ban, ahol a műsorvezető egy rizikós játékra invitálta az elegáns öltönybe öltözött színészt - írta a hirado.hu.

A játék az "orosz rulett tojásokkal" címet kapta, ami annyiban hasonlít névadójára, hogy itt sem lehet tudni, mi következik. Zac és Jimmy egymás után vették ki a tartóból a tojásokat, majd remélvén, hogy a kezükben lévő keményre van főzve, a fejükhöz vágták.

Efron nagy bánatára a legtöbb azonban nyers volt, aki a következő mondattal indította a mókát: "Pedig tényleg imádtam ezt az öltönyt". Volt is oka ezt mondani, hiszen ő akkor már sejtette, hogy ennek a játéknak csak rossz vége lehet. A jóképű filmsztár haját hazafelé már a tojás tartotta fixen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.