Győztesek

Itt vannak az ikertalálkozó szépségversenyének legszebbjei

Megtartották a XV. Országos Ikertalálkozót Ercsiben.

2015.08.21 23:30MTI
Fiú ikerpár a Duna-parton, a XV. Országos Ikertalálkozón Ercsiben 2015. augusztus 21-én. MTI Fotó: Bodnár Boglárka

Több száz ikerpárt vártak pénteken az Ercsiben tartandó ikertalálkozóra, ahol tizenötödik alkalommal gyűltek össze az ország ikrei.

Lobó-Szalóky Lázár sajtóreferens elmondta, hogy a Kárpát-medence legnagyobb ikertalálkozóját szervezték, melynek egyik legfőbb eseménye, az ikerszépségverseny Európa-szerte is különlegességnek számít.

A pénteki találkozó reggel az ikerpárok levonulásával kezdődött a Duna-parton, itt együtt énekelték el az ikerindulót.

Ez követően volt az iker Ki mit tud?, Ikerökörködő, itt rendezték meg a Queens of Twins névre hallgató ikerszépségversenyt és volt gyermekszépségverseny is.

A színpadon egész nap táncos-zenés bemutatókat tartottak, az estet brazil szamba műsor zárta.

Az első ikertalálkozót 1998-ban az azóta már elhunyt Bíró Attila szervezte egypetéjű ikerlányai édesapjaként. Halála óta felesége lányaival szervezi a rendezvényt.

MTI Fotó: Bodnár Boglárka

Az ercsi XV. Országos Ikertalálkozó szépségversenyének győztese, Bottka Henrietta és Nikoletta (k), első udvarhölgyei, Takács Bianka és Friderika (b), valamint a második udvarhölgyek, Józsa Anna és Fanni a Duna-parton 2015. augusztus 21-én.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.