Véletlen

Azt hitték bója: éles tengeri aknával játszottak a gyerekek

Majdnem sokkot kapott egy apa, miután megtudta: éles aknán ugráltak a gyerekei egész hétvégén, és bármelyik pillanatban miszlikre robbanhattak volna.

2015.08.21 19:37ma.hu
Twitter user @Gar_Grav

Hétfőn eléggé megdöbbent az ír Gareth Gravell, amikor rájött, hogy a gyerekei, Ellis és Erin egy második világháborús tengeri aknával játszottak. A kicsik egyáltalán nem tudták, milyen veszélyben voltak a kirándulás alatt Burry Portban, Walesben.

Gravell gyerekei az egész múlt hétvége alatt a Burry Port strandján lévő különös tárgyon ugráltak. Hétfő reggel vált egyértelművé, hogy egy tengeri aknáról van szó, mikor is az önkormányzat alkalmazottai is látták a furcsa tárgyat. A tűzszerészek hatástalanították, és a strandolók estefelé újra fürödhettek.

Meghökkent

Twitter user @Gar_Grav

Amikor Gareth Gravell hétfőn olvasta a fentiekről szóló híreket, rettentően ledöbbent. Ezt írta a Twitteren: „Tehát a bója, amin a gyerekeim egész hétvégén ugráltak, valójában egy második világháborús bomba.

Később így nyilatkozott a Southwales Eveningpostnak: „Amikor a strandon voltunk, legjobban a tárgyon lévő kagylókkal foglalkoztunk. Láttam a láncot is, de azt gondoltam, hogy egy bója volt. Amikor megláttam a hírekben a fényképet, úgy gondoltam, hogy ez nem lehet ugyanaz a dolog, mint amivel a gyerekeim játszottak. De amikor jobban megnéztem, egyértelmű volt, hogy ugyanaz. Még szerencse, hogy minden rendben van, és még mindannyian itt vagyunk. Ez a legjobb és legnagyobb élmény az egészben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.