Szimmetria

Tökéletest a tökéletessel: sztár a sztárban - arcmontázsok

Hogy nézne ki Angelina Jolie és Megan Fox összeolvasztva? Lehet a szebbekből még szebbeket csinálni? A digitális technika segítségével mindenképpen.

2015.08.18 13:46ma.hu

Sok elmélet elmélkedik arról, mitől lesz vonzó egy arc. A legelfogadottabb vélekedés szerint a szimmetriának sok köze van a szimpátia kialakulásában, példának okáért említik Tom Cruise arcát. Mások azt mondják, egy „átlagos” arc, mindenféle különleges vonás nélkül számukra sokkal esztétikusabb.

A norvég Pedro Berg Johnsen kedvenc időtöltése a szépségszimbólumként ismert sztárok arcának egybemontírozása – hogy előállítsa a lehető legszebb vonásokat.

„Kissé megPhotoshoppolom a végeredményt, de a munka nagyját egy SqirlzMorph nevű program végzi. Ez egy ingyenes és nagyon könnyen kezelhető program. A montázsokat két óra és két nap közötti időráfordítással készítettem el – a munka hossza attól függött, mennyire voltak nagyméretűek és részletesek az alapanyagok”- mondta Johnsen a PetaPixelnek.

Angelina Jolie és Megan Fox

Képek: Bored Panda

Angelina Fox


Brad Pitt és Ethan Hawke


Brad Hawke


Kristen Stewart és Emma Watson


Kristen Watson


Heath Ledger és Tom Hardy


Heath Hardy


Elisabeth Olsen és Scarlett Johansson


Elisabeth Johansson


Colin Farrel és Arnold Schwartzenegger


Colin Schwartzenegger


Taylor Swift és Emma Watson


Taylor Watson


Benedict Cumberbatch és Mads Mikkelsen


Benedict Mikkelsen


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.