E'Deena csupán 33 éves volt

A nyílt utcán késelték halálra Morgan Freeman unokáját

Elhunyt Morgan Freeman fogadott unokája, akit vasárnap hajnalban, nyílt utcán késeltek meg. A Washington Heights közelében történt incidens után a 33 éves E'Dena Hinest a Kolumbiai Presbiteriánus Kórházba szállították, de az életét már nem tudták megmenteni.

2015.08.17 09:59ma.hu

A fiatal nő, Freeman első feleségének unokája volt, de a színész úgy szerette a tehetséges E'Denát, mintha csak vér szerinti rokonságban lennének - írta a hirado.hu.

Hines halálával kapcsolatosan a következő nyilatkozatot adta ki a Szemfényvesztők sztárja: "A világ soha nem fogja már megismerni a tehetségét és hogy mennyi mindent tudott nyújtani. A barátai és a családja nagyon szerencsés volt, hogy ismerhette őt, a csodás lényét. Csillaga továbbra fényesen ragyog majd szívünkben, gondolatainkban és imáinkban. Nyugodjék békében!" - emlékezett meg közleményében Morgan Freeman.

A feltételezett gyilkost a helyszínen őrizetbe vették, jelenleg pszichiátriai vizsgálatok várnak a férfire, akit Hines teste felett térdelve találtak a rendőrök.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.