Mozi

Shakira gazellabőrt húz magára

Az énekes sztár Shakira is megszólal a Disney stúdió Zootropolis-Állati nagy balhé című, tavasszal a mozikba kerülő animációs filmjében.

2015.08.16 15:58MTI
Shakira Facebook

A produkciót Byron Howard és Rich Moore rendezi, társrendezőként a forgatókönyvet is jegyző Jared Bush neve olvasható még stáblistán. Az eredeti változatban Jason Bateman és Ginnifer Goodwin is szinkronizál egy-egy szereplőt. Goodwin egy nyuszit alakít, Bateman pedig egy rókát.

A The Hollywood Reporter értesülése szerint az állati történet Zootropolisban, egy modern, emlősök lakta metropoliszban játszódik. Shakira a város legnagyobb popsztárjának, Gazelle-nek adja hangját. A 38 éves Grammy-díjas énekesnő emellett az animációs film főcímdalát is elénekli.

A Zootropolis-Állati nagy balhé 2016. március 17-től látható a magyar mozikban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.