Mintaszülők

A rádióból tudták meg, hogy elhagyták a kislányukat

Egy autópálya pihenőjében felejtette 3 éves kislányát egy francia házaspár. A rádióból tudták meg, mi történt, addigra 150 km-t autóztak.

2015.08.10 12:10MTI

A rendőrség információi szerint a gyereket vasárnap Dél-Franciaországban, Loriol közelében, egy autópálya-pihenőben találták meg utazók, akik értesítették a hatóságokat.

Keresés indult a szülők után, amibe a rádiót is bevonták. A szülők a rádióadást hallgatva vették észre, hogy kislányuk hiányzik. Ekkor már 150 kilométerre jártak a helyszíntől.

A kislány korábban elmondta a rendőröknek, hogy szüleivel, valamint fiú- és lánytestvérével utazott, a tengerre tartottak, de "apa autója elment".

A szülők végül a rendőrőrsön zárhatták karjaikba a kislányt. "Meghallgatjuk, mit mondanak, majd beszélünk az ügyésszel, lesz-e valamilyen következménye a történteknek" - mondta a rendőrség szóvivője.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.