Szenny és víz

A strandolók szeme láttára engedte a Dunába szállítmányát a szippantóskocsi

A Facebookon terjedt el az a fotó, mely megosztója szerint Tahitótfaluban a híd lábától nem messze a Dunánál készült.

2015.07.26 10:09ma.hu

"Békésen napozunk Tahitótfaluban a híd lábától nem messze a Duna parton, itt még elviselhető volt a meleg, a víz hűsített" - kezdte a szokásosnak induló kommentjét egy facebookozó. "Többen fürödtünk a vízben mikor 14 óra 2 perckor megjelent egy szippantós autó a parton, letekerte a csövet és a vízbe engedte a gk. tartályának tartalmát" - folytatódott a döbbenetessé váló történet.

"Elképesztő, hogy ez megtörténhet. Hab a tortára, hogy felhívtuk a rendőrséget, kétszer is, de semmi. Miután elment, többen a parton hitetlenkedve rohangáltak, hogy jól látnak-e. Nem sokkal később újra érkezett és újra beengedte a Dunába a gk. tartalmát. Mikor másodszor megjelent, azonnal hívtuk Rendőrséget, de semmi" - számolt be a posztoló.

"Elképesztő, hogy ez megtörtént. Mikor hazafelé éppen a hídon keltünk át, lenéztem és pont ott, ahol a szippantós kocsi végezte előzőleg dolgát, éppen egy anyuka sétált pelenkás kisbabájával" - tette hozzá a lenti kép kiséretében.

Sz.J. Facebook-oldal


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.