Programajánló

Anna-bál - Az Operaház több fellépést is tart a bálhoz kapcsolódóan

Az Anna-bálhoz kötődően fellépnek a Magyar Állami Operaház szólistái, az énekkar, a zenekar és a balett-társulat is, és operafilm-vetítést is rendeznek Balatonfüreden.

2015.07.25 16:29MTI
Facebook

Az Opera főigazgatója, Ókovács Szilveszter az M1 aktuális csatornán szombaton azt mondta: ez a művészeknek is jó, hiszen a zenekar "kimozdul az árokból", a énekkar a kulisszák előteréből, és a szólistáknak is fontos a direkt visszacsatolás egy nyári helyszínen, és remélik, hogy a közönség is jól fogja érezni magát.

Hozzátette: az Operaház ha csak tudja, vidéken is megmutatja magát a Gördülő operával, Balatonfüred pedig egy különleges helyszín, hiszen hamarabb állt kőszínház a városban, mint hogy a pesti Nemzeti Színház létrejött volna.

Az Anna-bálról szólva azt mondta: önmagában tiszteletre méltó, hogy egy csaknem kétszázéves rendezvény meg tud élni, a helyszín pedig gyönyörű.

A 190. Anna-bált szombaton rendezik Balatonfüreden az Anna Grand Hotel termeiben és kertjében.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.